In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

.


41 тона строителни отпадъци и 220 кг битов отпадък вече не застрашават природата.

Това показва справката от предпремиерата на кампанията „Пролетно почистване 2017: Обери боклука“. Няколко дни преди старта на кампанията първите резултати са вече факт и показват, че е възможно да бъдем в полза на природата, а и на себе си. Само за ден бяха почистени десетки километри от републиканската пътна мрежа, както и едно от най-сериозните нерегламентирани сметища на територията на община Габрово.

От крайпътните участъци на републиканските пътища са събрани и транспортирани над 220 кг дребен битов отпадък от Областно пътно управление - Габрово, а от образуваното от нерегламентирана дейност сметище край с. Мичковци са почистени и предадени на депото над 41 тона строителни отпадъци. На трудния терен край селото работиха машини на фирма „Димас“ АД. След почистването местността ще бъде поставена под наблюдение, а при злоумишлени действия ще бъдат налагани санкции.

Може и вие да се включите в „Пролетно почистване 2017: Обери боклука“ като се регистрирате за участие на тел.: 066 818 437 или на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Научете повече кои са зоните за почистване от ГИС приложението.

 

regionalno-sdrugenie2   geimari1

Абонамент