In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

.

PB071039
PB071039
В понеделник, 2 декември 2013г., Община Габрово ще подпише договор за доставка на машини и оборудване по проект „Изграждане на регионална система за управление на отпадъците в регион Габрово“, реализиран по ОП „Околна среда 2007 – 2013 г.“ 

Събитието ще се състои на 2 декември 2013г. от 11:00 часа в Ритуална зала на Община Габрово.
По проекта ще бъдат подписани четири договора в зависимост от обособените позиции на проведената обществена поръчка.
На официалната церемония кметът на града ще сключи договор с „Евромаркет Кънстръкшънс“ АД за доставка на комбинирана машина с модули за рязане, пресяване и смесване, машина за аериране, челен товарач и компактор. С фирма „Дочев Инженеринг“ ЕООД ще бъде подписан договор за доставка и монтаж на видеонаблюдение и оборудване на административната сграда. „Бимко“ ЕООД е избраният изпълнител, който ще осигури кантарна платформа и оборудване към нея. Последният договор, който ще стане факт, е с австрийската фирма „Компентис Умвелттехнологии ГмбХ“ и включва доставка на модулна пречиствателна станция за отпадни води.
Освен официалната част, по време на церемонията ще бъдат представени и иновативни технологии в пречистването на питейни води, подходящи за отдалечени населени райони и труднодостъпни месности.
Заповядайте!

 

regionalno-sdrugenie2   geimari1

Абонамент