In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

.


Еньовден, един от най-мистичните български празници, е денят,

когато окъпването в ранната утринна роса, набиранeто на китка билки носи здраве, сили, изцеление и плодородие. Традиционно и тази година в АЕК „Етъра“ ще бъде отбелязан Денят на билките с празник на 23 юни,

а екипът към проекта за „Изграждане на регионална система за управление на отпадъците в регион Габрово“ ще се включи с едно предизвикателство към децата и техните родители.

Еньовден, един от най-мистичните български празници, е денят, когато окъпването в ранната утринна роса, набиранeто на китка билки носи здраве, сили, изцеление и плодородие. Традиционно и тази година в АЕК „Етъра“ ще бъде отбелязан Денят на билките с празник на 23 юни, а екипът към проекта за „Изграждане на регионална система за управление на отпадъците в регион Габрово“ ще се включи с едно предизвикателство към децата и техните родители.
За да сме в синхрон с природата и за да не забравяме, че нашият единствен дом е Земята, екипът, реализиращ проекта за новото депо в регион Габрово ще разкаже на малки и големи приказка за билките. За най-съобразителните деца, готови да допринесат с грижа и лично отношение към чистия живот на нашата планета, ще има викторина с подаръци.
Заповядайте при нас!
Мястото е до църквата в АЕК „Етъра“, а часът – 11:30ч.
Очакваме Ви!

 

regionalno-sdrugenie2   geimari1

Абонамент