In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

.

Танц с помпони - ЦДГ "Радост"
Танц с помпони - ЦДГ "Радост"
Пъстър, красив и изпълнен с много настроение бе финалният концерт

на кампанията „Отпадък с късмет не отива за смет“. На 12 февруари в зала „Възраждане“ баха отличени най-добре представилите се участници сред детските градини в кампанията за разделно събиране на отпадъци.

Ревю - ЦДГ "Явор"
Ревю - ЦДГ "Явор"
Сред многото песни и танци абсолютна атракция беше модното ревю на детска градина „Явор“, които се бяха постарали да оползотворят всички ненужни вещи и да ги превърнат в дрехи и аксесоари. Усмивките на публиката събраха и учителките, които излязоха на сцената с метли, фантастични гердани от бирени кенчета и сюреалистични дрехи от найлонови чували и торбички. На финала на това атрактивно шоу, подготвено с много желание и не по-малко усилия от децата и техните учители, стана ясно, че малките габровци от ПГ 6 на детска градина „Перуника“ печелят наградата за детска група, събрала най-много отпадъци – 161,5 кг. Милена Гатева, ръководител на проекта за новото депо за отпадъци в Габрово, поздрави децата за участието им и им връчи специалната изненада – табло за писане с магнитен модул.  Гатева връчи и голямата награда за градината с най-активно участие. Победителите децата от детска градина „Радост“, събрали 840 кг отпадъци,  получипа къщичка за игра на открито. Организаторите на кампанията благодариха на своите малки участници и на всички деца в залата с вкусен подарък в края на концерта.

ЦДГ "Перуника"
ЦДГ "Перуника"
Тази вечер от 17:00 часа в зала „Възраждане“ предстои награждаването на училищата, включили се в кампанията, а шоуто обещава да е запомнящо се.

 

regionalno-sdrugenie2   geimari1

Абонамент